Zwaar metaal lasersnijden

Zwaar metaal lasersnijden, innovatieve machines

Al jaren zijn we bij van Kerkhof metaalbewerking in Oss gespecialiseerd in lasersnijden. Sinds kort hebben we ons machinepark uitgebreid met de moderne Adige 3D Jumbo lasersnijder en zijn de mogelijkheden legio. Of het nu gaat om het lasersnijden van staal, aluminium, rvs of zwaar metaal, wij voeren het voor u uit!

Nauwkeurig snijwerk

Zwaar metaal lasersnijden vergt krachtige machines. Met de Adige 3D Jumbo lasersnijder hebben we deze in huis. De 3D profiel laser maakt het mogelijk om naast kokers en ronde buizen ook diverse speciale profielen te lasersnijden. Van zwaar metaal, maar ook andere soorten metaal. Waar het om gaat is dat we bij van Kerkhof metaalbewerking in Oss zeer nauwkeurig en snel werken. Het lasersnijden van zwaar metaal wordt volledig op maat uitgevoerd. Onze vakkundige medewerkers weten precies welke lasersnijder voor uw project optimaal is. Of het nu gaat om een complex ontwerp of een grote serie, alles kan.

Zwaar metaal lasersnijden naar wens

Wie meer wil weten over de mogelijkheden van het lasersnijden van zwaar metaal kan vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij vertellen graag meer in een persoonlijk gesprek.

De 1e Jumbo 3d profiel laser van Adige, de LT-14 met 4,5kw laserbron.

Van Kerkhof Metaalbewerking Oss b.v.

Lekstraat 4a
5347 KV, Oss
0412 640 086
info@vankerkhof-oss.nl