Profielen snijden

Profielen laten snijden in Brabant, kies de specialist

Profielen op maat laten snijden of geheel exact volgens een ingewikkeld ontwerp? Bij van Kerkhof metaalbewerking in Brabant is dat geen probleem. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met onder meer de nieuwste Adige 3D Jumbo lasersnijder. Ook U, C, L, T en H profielen snijden behoort nu tot de mogelijkheden. Geen wens op het gebied van metaalbewerking is ons te groot.

Breed palet aan mogelijkheden

Profielen snijden in grote series of kleine series kunnen door ons voordelig gebeuren met een korte doorlooptijd. Wij werken efficiënt en geheel volgens afspraak. Ook meer complexe profielen snijden wij in onze Brabantse fabriek zonder problemen. We beschikken over een tweetal lasersnijders, een CNC plasma/autogeen snijder en de supermoderne Adige Jumbo 3D profiel laser. Onze deskundige medewerkers denken met u mee over een ontwerp voor het snijden van profielen.

Bij ons in Brabant…

We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van profielen snijden. Neemt u even contact met ons op voor het maken van een afspraak in het Brabantse Oss?

De 1e Jumbo 3d profiel laser van Adige, de LT-14 met 4,5kw laserbron.

Van Kerkhof Metaalbewerking Oss b.v.

Lekstraat 4a
5347 KV, Oss
0412 640 086
info@vankerkhof-oss.nl