Plaatbewerking Oss

Plaatbewerking in Oss, kwaliteit verzekerd

Plaatbewerking in alle soorten en maten. Bij van Kerkhof metaalbewerking in Oss draaien we onze hand er niet voor om. Wij beschikken over vele jaren ervaring en hebben veel vakkennis in huis. Ook complexe vormen van plaatbewerking kunnen we zeker aan. We beschikken in de fabriek in Oss over een uitgebreid machinepark dat geheel is gericht op de plaatbewerking van metaal.

Onze hulpmiddelen

Ons moderne machinepark in Oss omvat onder meer diverse CNC-machines voor het kanten en zetten van plaatmateriaal, verschillende soorten lasapparatuur, een las- en snijrobot en lasersnijmachines voor het snijden van onder andere plaatmateriaal. We zijn bovendien als enige in de Benelux in het bezit van een operationele Adige 3D Jumbo lasersnijmachines. Hierdoor zijn de mogelijkheden van plaatbewerking bij ons in Oss enorm uitgebreid, zowel in aantal als in afmeting.

Plaatbewerking volgens ontwerp

Heeft u een ontwerp klaarliggen en weet u precies wat u wilt qua plaatbewerking? Bij van Kerkhof metaalbewerking in Oss (omgeving Den Bosch, Nijmegen, Tiel en Uden) helpen we u snel verder. Wij kennen korte doorlooptijden en houden ons aan afspraken. Neem vrijblijvend contact met ons op om de verschillende mogelijkheden op het gebied van plaatbewerking te bespreken.

De 1e Jumbo 3d profiel laser van Adige, de LT-14 met 4,5kw laserbron.

Van Kerkhof Metaalbewerking Oss b.v.

Lekstraat 4a
5347 KV, Oss
0412 640 086
info@vankerkhof-oss.nl