Metaalbewerking Oss

Metaalbewerking in Oss, de meeste keus

U heeft een complex ontwerp dat u uitgevoerd wilt hebben in metaal? Dan bent u bij van Kerkhof metaalbewerking in Oss op de juiste plek. Wij beschikken over veel ervaring en een brede vakkennis. Al vele jaren houden we ons in Oss bezig met diverse vormen van metaalbewerking. We zijn er daarnaast ook als u nog geen ontwerp heeft of als er nog wat aan geschaafd moet worden. We staan u bij van A tot Z op het gebied van metaalbewerking.

Wat we bieden

Van Kerkhof metaalbewerking beschikt in Oss over een modern en veelzijdig machinepark. Het uitvoeren van vele werkzaamheden op het gebied van lassen, snijden en kanten of zetten, gebeurt zonder problemen. Wij zorgen voor een korte doorlooptijd, bieden efficiënte metaalbewerking en werken volgens afspraak. Uw eindproduct of halffabricaat zal geheel aan uw wensen voldoen. Nu we tevens over een volledig operationele Adige Jumbo 3D lasersnijder beschikken, zijn de mogelijkheden van metaalbewerking in Oss alleen maar gegroeid.

Wat is er mogelijk?

Nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden van metaalbewerking voor u? Maak dan vrijblijvend een afspraak bij ons in Oss, goed bereikbaar vanuit Den Bosch, Nijmegen, Tiel en Uden. We vertellen u graag meer.

De 1e Jumbo 3d profiel laser van Adige, de LT-14 met 4,5kw laserbron.

Van Kerkhof Metaalbewerking Oss b.v.

Lekstraat 4a
5347 KV, Oss
0412 640 086
info@vankerkhof-oss.nl