Laswerk

Laswerk uit Oss, dan weet u dat het goed is

Professioneel laswerk geheel volgens uw wensen. Bij van Kerkhof metaalbewerking in Oss staan deskundige medewerkers en een modern machinepark voor u klaar. Wij werken efficiënt, snel en nauwkeurig en kunnen vele laswerkzaamheden uitvoeren. We beheersen zowel het MIG/MAG-, als TIG-lassen van staal, aluminium en rvs.

Modern machinepark in Oss

De laswerkzaamheden in Oss worden onder meer uitgevoerd met behulp van onze las- en snijrobot. Deze lasrobot heeft een hyperterm plasma snijbron en een draaibare manipulator voor specifiek laswerk van kokers, balken en buizen met een afmeting van wel 8 meter. Voor andere laswerkzaamheden wordt ook de kennis en ervaring van onze vakkundige medewerkers ingezet. Zij beheersen vele lasvormen en kennen alle mogelijkheden van onze moderne MIG/MAG- en TIG-lasapparatuur.

Laswerk opdrachten in Oss

In de fabriek in Oss (omgeving Den Bosch, Nijmegen, Tiel en Uden) voeren we laswerk precies zo uit als u het wil. Daarbij denken we te allen tijde met u mee en zorgen we voor de meest optimale oplossing. Vragen of het verzoek tot een opdracht? We bespreken het graag met u. Neemt u even contact met ons op?

De 1e Jumbo 3d profiel laser van Adige, de LT-14 met 4,5kw laserbron.

Van Kerkhof Metaalbewerking Oss b.v.

Lekstraat 4a
5347 KV, Oss
0412 640 086
info@vankerkhof-oss.nl