Lasersnijden

Lasersnijden bij Van Kerkhof metaalbewerking in Oss, zeker goed

Wanneer u op zoek bent naar een professionele partner wat betreft lasersnijden, bent u in Oss bij van Kerkhof metaalbewerking aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over een geheel eigen snijafdeling, waar vele vormen van lasersnijden kunnen plaatsvinden. Trots zijn we op het feit dat we sinds kort de eerste Adige 3D Jumbo lasersnijmachine operationeel hebben. Hiermee worden de mogelijkheden van lasersnijden in Oss een stuk uitgebreider.

Complex, automatisch en grote afmetingen lasersnijden

Bij van Kerkhof metaalbewerking kunnen we zowel plaatmateriaal, als profielen snijden in grote en kleine series. Door het toevoegen van de Adige 3D Jumbo lasersnijmachine liggen U, C, L, T en H profielen nu ook binnen handbereik. Eveneens kunnen complexe producties geheel geautomatiseerd uitgevoerd worden. Wat uw vragen ook zijn wat betreft het lasersnijden, vanuit Oss zorgen wij voor een perfect resultaat. Onze 3D Jumbo lasersnijder kan projecten aan met een afmeting van wel 12,5 meter!

Lasersnijden in Oss

Benieuwd of we u verder kunnen helpen met uw wensen op het gebied van lasersnijden? Neem vrijblijvend contact met ons op in Oss, goed bereikbaar vanuit Den Bosch, Nijmegen, Tiel, Uden. Wij werken zo efficiënt mogelijk met korte doorlooptijden en beloven u: afspraak is afspraak.

De 1e Jumbo 3d profiel laser van Adige, de LT-14 met 4,5kw laserbron.

Van Kerkhof Metaalbewerking Oss b.v.

Lekstraat 4a
5347 KV, Oss
0412 640 086
info@vankerkhof-oss.nl