Lasersnijden kokerprofiel

Lasersnijden kokerprofiel, hoogwaardige kwaliteit in Oss

Snel, nauwkeurig en voordelig kokerprofielen snijden? Bij van Kerkhof metaalbewerking in Oss wordt uw opdracht geheel naar wens uitgevoerd. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met een tweetal lasersnijders, maar hebben nu ook de Adige Jumbo 3D lasersnijder operationeel. Een primeur in de Benelux! Het lasersnijden van een kokerprofiel kent nu nog meer mogelijkheden.

Innovatief lasersnijden

De Adige Jumbo 3D lasersnijmachine kan met gemak ingewikkelde werkzaamheden uitvoeren. Het lasersnijden van kokerprofielen kan bijvoorbeeld automatisch uitgevoerd worden. Zelfs als het gaat om het snijden van verschillende onderdelen op een kokerprofiel. Wat betreft de afmeting is er ook meer mogelijk. Gelijkzijdige kokers met een maximum van 260 x 260 en ongelijkzijdige kokers met een maximale afmeting van 300 x 200 worden met gemak gesneden. De Adige Jumbo 3D laat het lasersnijden van kokerprofielen kinderspel lijken.

Maak een afspraak

Benieuwd of we uw complexe ontwerp met betrekking tot een kokerprofiel kunnen lasersnijden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over het lasersnijden van kokerprofielen in een persoonlijk gesprek.

De 1e Jumbo 3d profiel laser van Adige, de LT-14 met 4,5kw laserbron.

Van Kerkhof Metaalbewerking Oss b.v.

Lekstraat 4a
5347 KV, Oss
0412 640 086
info@vankerkhof-oss.nl