Grootformaat lasersnijden

Grootformaat lasersnijden, hoogwaardige kwaliteit

Een professional die grootformaat lasersnijden volledig beheerst? Dan bent u in Oss bij van Kerkhof metaalbewerking aan het juiste adres. Wij hebben de beschikking over een geheel eigen snijafdeling, waar vele vormen van lasersnijden kunnen plaatsvinden. Bovendien hebben we de eerste Adige 3D Jumbo lasersnijmachine in de Benelux operationeel. Hiermee worden de mogelijkheden om in grootformaat te lasersnijden aanzienlijk uitgebreid.

Complex, nauwkeurig en snel

De Adige Jumbo 3D lasersnijmachine kan eenvoudig grootformaat lasersnijden. De werkzaamheden kunnen bovendien deels automatisch uitgevoerd worden. De machine is in staat opdrachten met diverse afmetingen uit te voeren. De aan- en afvoerlengte bedraagt 12,5 meter. Voldoende om uw grootformaat opdracht tot lasersnijden uit te voeren. Daarbij maakt het overigens niet uit of het om een complexe of relatief simpele opdracht gaat. Met de Adige Jumbo 3D kunnen we het grootformaat lasersnijden eenvoudig, efficiënt en snel uitvoeren. Geheel volgens uw wensen.

Grootformaat lasersnijden op maat

Wanneer u wilt weten hoe we u van dienst kunnen zijn op het gebied van grootformaat lasersnijden, kunt u contact met ons opnemen. Wij zetten de mogelijkheden graag uiteen in een persoonlijk gesprek.

De 1e Jumbo 3d profiel laser van Adige, de LT-14 met 4,5kw laserbron.

Van Kerkhof Metaalbewerking Oss b.v.

Lekstraat 4a
5347 KV, Oss
0412 640 086
info@vankerkhof-oss.nl