Buislasersnijden

Buislasersnijden in Brabant? Van Kerkhof metaalbewerking natuurlijk!

Een groot project buizen die gesneden moeten worden? Bij van Kerkhof metaalbewerking in Brabant zijn we u graag van dienst. Wij hebben sinds kort de nieuwste 3D Jumbo lasersnijmachine operationeel, en kunnen naast plaatmateriaal en profielen nu ook heel gemakkelijk buislasersnijden. In het Brabantse Oss vindt u onze fabriek boordevol moderne machines. Hiermee kunnen we uw wensen wat betreft buislasersnijden en andere metaalbewerkingen efficiënt en met korte doorlooptijden vervaardigen.

Tekening of eigen ontwerp

Bij van Kerkhof metaalbewerking werken deskundige medewerkers die uw eindproduct of halffabricaat zo perfect mogelijk willen afleveren. De diverse soorten metaalbewerkingen, dus ook het buislasersnijden, kunnen we in Brabant naar aanleiding van uw eigen ontwerp op papier uitvoeren. Mocht u toch hulp nodig hebben bij het ontwerp, dan helpen we u graag. Het buislasersnijden in Brabant kan zowel in grote, als kleine series bij ronde buizen met een maximale diameter van 355 cm.

Buislasersnijden in Brabant

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van buislasersnijden? Neem gerust contact met ons op en we voorzien u van deskundig advies. Met de twee lasersnijders en de nieuwe Adige 3D Jumbo lasersnijder in onze Brabantse fabriek is geen klus te groot.

De 1e Jumbo 3d profiel laser van Adige, de LT-14 met 4,5kw laserbron.

Van Kerkhof Metaalbewerking Oss b.v.

Lekstraat 4a
5347 KV, Oss
0412 640 086
info@vankerkhof-oss.nl